Incepand de astazi, Mihai Dobrovolschi va aduce "Marca Inregistrata" la TVR . Emisiunea urmeaza sa fie difuzata in fiecare zi de joi, cu incepere de la ora 23,30. Noul format al emisiunii trateaza o zona mai larga a comunicarii video si nu se va mai adresa numai unui public restrans, specialist in publicitate, ca pana acum, ci publicului larg, amator de publicitate. Dupa cum se stie, emisiunea "Marca inregistrata" a mai fost difuzata in vechiul format la PRO TV, prezentator la cea vreme fiind Andi Moisescu.

Prima editie a emisiunii avandu-l ca prezentator pe Mihai Dobrovolschi (in prezent DJ la Radio Gherilla) va aduce in atentia telespectatorilor doua procedee folosite in tehnica video : imagini succesive si cea a caleidoscopului. Acestea sunt folosite in diferite clipuri video, unele dintre ele fiind difuzate chiar in cadrul emisiunii.

Nume deja consacrat in domeniul radioului, Mihai Dobrovolschi vrea sa demonstreze acum ca se descurca la fel de bine si in televiziune. Telespectatorii se pot convinge daca este asa urmarind "Marca inregistrata" la TVR 1, in fiecare joi seara, de la 23.30.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.