Necomplexata de impresia cam palida pe care a fa-cut-o la preselectia Eurovision trupa D'La Vegas, violonista si solista Silvia Launeanu, alias Vegas, e foarte fericita, insa in plan personal. De aproape un an, banateanca traieste o puternica pasiune pentru un pilot francez, Etienne, si ca dovada ca lucrurile pot lua o turnura serioasa sta faptul ca aratosul si manieratul pilot de avion s-ar putea muta definitiv in Romania.

Povestea inceputa ca intr-un film romantic, cu o dragoste la prima vedere pe Aeroportul Otopeni, a continuat cat se poate de frumos, respectiv dese trasee Paris-Bucuresti si mai putin invers, caci Silvia s-a declarat mai interesata de cariera sa in plina ascensiune. Pentru ca nu are de gand sa se mute in Franta din cauza carierei, singura solutie a ramas sa vina muntele la Mahomed. Ca atare, Etienne vine destul de des in Romania si a fost plimbat cam prin toate locurile speciale ale tarii, preferatele sale fiind zona Maramuresului, Timisoara si Brasov.

In Poiana Brasov a stat o luna, la schi, dar cel mai mult l-au impresionat arhitectura si parcurile Timisoarei, orasul natal al Silviei, unde nu exclude varianta de a se muta in viitor. "Amandoi zburam intruna, programele noastre sunt incalcite. Am discutat despre o mutare impreuna, dar singura solutie e sa vina el aici, pentru ca efectiv s-a indragostit de Romania si in special de orasul meu natal, Timisoara", spune Silvia in culmea fericirii.

Iar ca o dovada suprema ca francezul e indragostit pana in varful urechilor sta faptul ca acesta e foarte incantat chiar si de stilul vestimentar al cantaretei, o capodopera kitsch greu de egalat. Chiar daca a incercat sa mai "dreaga" busuiocul cu cateva toalete aduse chiar de la Paris, capitala mondiala a modei, francezul n-a avut din pacate nici o sansa de a mai schimba ceva. Din punct de vedere lingvistic, amorezii se inteleg deocamdata in limba lui Shakespeare, caci banateanca nu se intelege prea bine cu franceza, si nici francezul cu romana.