Inconfundabila printre marile noastre actrite, Rodica Mandache este indragita de public, atat pentru rolurile de pe scena Nationalului, a Teatrului Mic sau a Teatrului Odeon, cat si pentru numeroasele sale aparitii la televiziune. Dintre acestea, de neuitat este spectacolul "Visul unei nopti de iarna", dupa Tudor Musatescu, unde, alaturi de Florin Piersic, cu feminitate si candoare, a dat masura unui talent nuantat, din care niciodata n-au lipsit umorul si tandretea.

Am aplaudat-o pe parcursul timpului in "Livada de visini", "Leonce si Lena", "Arden din Feversham", "Woyzeck", "O noapte furtunoasa" (unde, sub bagheta regizorala a lui Alexa Visarion, a facut o neuitata "Zita"), in "Vassa Jeleznova", "Palaria florentina", "Sf. Mitica Blajinul" si, din nou, de neuitat, in "eleva" din "Steaua fara nume" de Mihail Sebastian. Astazi, la zi de aniversare, ii marturisim indragitei actrite Rodica Mandache admiratia noastra si ii dorim ca "rolul" pe care il face in viata sa continue frumos, multi ani, cu impliniri si cu bucurii!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.