Amanata mai multe luni luni la rand, din cauza zecilor de aprobari ce trebuiau luate de la Primarie, lansarea clubului lui Mutu - “Pacha “ va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Vor fi practic doua evenimente: cel pentru presa si invitati fiind programat joi, urmand ca vineri sa aiba loc deschiderea pentru marele public, unde sunt invitati toti proprietarii “Pacha” din lume.

Joi seara, la lansarea clubului pentru presa si invitati, se vor strange toti proprietarii cluburilor Pacha din lume, in frunte cu fondatorul Ricardo Urgell, unul dintre cei mai bogati oameni de pe mapamond, care va veni special la Bucuresti pentru acest eveniment.

Fotbalistul Fiorentinei, Adrian Mutu, care este unul dintre actionarii clubului, alaturi de stefan Brotac, Nicolae serbu si spaniolul Lorenzo Manolo, va fi si el prezent la inaugurare, insa fara sotia sa Consuelo, gravida in luna a sasea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.