Daniela este o persoana credincioasa si, de cativa ani, de cand a trecut printr-o perioada mai dificila, tine post in fiecare zi de marti, la recomandarea duhovnicului sau.
Cantareata se abtine de la toate placerile vietii, convinsa fiind ca, de cand a adoptat acest obicei, ii merge din ce in ce mai bine. Drept urmare, cu dragostea sta excelent, iar cariera sa este in continua ascensiune.

Desi nu se bucura de foarte multe difuzari la posturile de radio, Daniela nu se plange deloc de concerte, caci ofertele curg lant. in tara are cel putin trei spectacole in fiecare saptamana, iar in weekend va pleca in Italia, acolo unde va sustine o serie de spectacole pentru comunitatile de romani. si, pentru ca este o impatimita a hainelor, solista va profita de aceasta scurta excursie “de lucru” si pentru a face o cura serioasa de cumparaturi, mai ales ca orasele din “Cizma” sunt vestite pentru luxoasele magazine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.