Madonna respinge toate zvonurile potrivit carora casnicia sa cu Guy Ritchie ar fi pe muchie de cutit, informeaza CNN.

„Sunt incantata sa confirm faptul ca sotii Ritchie nu se gandesc la despartire, vor ramane fericiti impreuna”, a declarat purtatoarea de cuvant a starului pop, Liz Rosenberg.

Mass-media si blogosfera speculau in ultima vreme, neintelegeri intre cele doua vedete.

Conform VDTonline, relatiile dintre diva si regizor s-au racit in ultima vreme si cei doi se indreapta catre o despartire amiabila.

Casnicia lor tot mai subreda a reintrat in atentia presei saptamana trecuta, cand regizorul nu a fost prezent la intrarea Madonnei in Rock'n'Roll Hall of Fame, eveniment foarte important pentru interpreta. Conform unui apropiat al cuplului, „Guy nu a fost prezent la mai multe evenimente importante pentru Madge. Nu mai e la fel de interesat de munca ei cum a fost in trecut. Relatia lor s-a terminat. Totul este foarte amical. Cei doi pur si simplu nu se mai iubesc”.

De fiecare data starurile au avut insa grija sa dezminta toate zvonurile cu privire la relatia lor si s-au afisat la brat, zambind. De data aceasta, purtatoarea de cuvant a Madonnei explica de ce in ultima vreme cei doi au locuit in tari diferite. Starul pop si-a promovat ultimul album „Hard Candy”, in Statele Unite, in timp ce regizorul Ritchie s-a aflat in Anglia unde lucreaza la ultimul sau film „RocknRolla” si filmeaza o reclama pentru Nike.

„Sotii Ritchie sunt acum impreuna in casa lor din Londra. Totul este minunat in familia Ritchie”, a tinut sa sublinieze purtatoarea de cuvant, potrivit CNN.

Madonna si Guy Ritchie au impreuna un fiu, pe Rocco, de 7 ani si pe fetita cantaretei, Loudres, de 11 ani. In 2006, cuplul a adoptat si un baietel din Malawi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.