Actrita Halle Berry a devenit smbata, mama unei fetite, informeaza CNN.

Tatal copilului este modelul Gabriel Aubry, in varsta de 32 de ani. Aubry a cunoscut-o pe Halle Berry in urma cu doi ani, in timpul unei sedinte foto, pentru o campanie Versace.

Cunoscuta actrita, declara intro emisiune a Oprahei Winfrey ca ultimul sau rol, acela de mamica in filmul „Things We Lost in the Fire”, a determinat-o sa se gandeasca la faptul ca i se potriveste de minune, postura de mama.

„Rolul din filmul acesta m-a facut sa ma gandesc serios ca trebuie sa devin mama”, declara in urma cu un an, Halle Berry. De acum insa, vedeta nu mai trebuie doar sa joace acest rol in filme, comenteaza CNN.

In ceea ce priveste relatia sa cu Aubry, Berry declara ca nu intentioneaza sa se casatoreasca, dar ca in schimb sunt foarte devotati unul celuilalt.

Berry este castigatoare unui premiu Oscar, in 2001, pentru rolul din „Monster's Ball”. De asemenea, actrita are in palmares un Glob de Aur si un premiu Emmy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.