Valentina si Ioana, fiica sotului ei, se inteleg de minune. Discuta despre absolut orice, merg impreuna la cumparaturi, dar si in excursii si chiar fac front comun impotriva lui Cristi, atunci cand o cearta pe una dintre ele.

Asadar, titulatura de mama vitrega nu i se potriveste deloc Valentinei, care chiar o adora pe pustoaica cu ochii albastri, ca marea.

Frumoasa, desteapta, cu o cariera de invidiat, top-modelul Valentina Pelinel a uimit pe toata lumea, cand a renuntat sa mai fie manechin pentru a se ocupa de sotul sau, deputatul Cristian Boureanu, dar si de fetita acestuia, din prima casatorie, Ioana, in varsta de 7 ani.

Independenta din fire, Valentinei i-a fost foarte greu sa se obisnuiasca cu un copil in casa, insa, cu timpul, cele doua au devenit cele mai bune prietene si sunt de nedespartit: “O iubesc foarte mult pe Ioana. O vad ca pe fiica mea. Este o fetita extrem de frumoasa si desteapta. Seamana foarte mult cu Cristi. Pentru ca nu eram obisnuita sa locuiesc cu un copil, mi-a fost destul de greu sa ma acomodez. Acum insa, cand plec cate 2-3 zile din tara, mi se face extrem de dor de ea”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.