Cuvinte-cheie: „Banii vorbesc“, „Ti-am dat un inel!“, Holograf, balta de peste, BMW X3, trecerea timpului, Danutz SRL pe TVR, de unde cistiga cam jumatate din veniturile unui presedinte de CAP.

Bittman pe TVR

Nu stiu, cuvintul divertisment nu e exact. E o pizza. Mincare preferata Mai nou, pestele! Fiindca mi-am luat o balta si o populez cu peste. Am auzit ca Sorin Ovidiu Vintu se ocupa de Delta si eu m-am hotarit sa-mi iau o balta mica, dupa venit si celebritate.
Natura

Bine, mi-a placut, dar omul descopera ce-i place pe parcurs, o data cu trecerea timpului. Vrei sa ai un loc unde sa te linistesti.
Ce simte cind pestele are botul plin de singe?

Asta-i intrebarea pentru Nastase, nu? E, uite, eu nu sint pescar. Ocrotesc. Uite, chiar acum sint pe mal si imi dau seama ce asemanare este intre om si peste.

Asemanari Om - Peste

Uite, pestele merge pe un canal lung, de 20 de metri cu 10 centimetri inaltime, cum mergem noi prin viata, si se inghesuie toti si se zbat pentru supravietuire si saracii incearca pentru supravietuire, care mai de care. Uite, unul mai mic, unul mai mare, uite, mai apare cite un sarpe. Dupa-amiaza vin si pasarile si-i maninca si nu pot sa spuna nimic. Uite, asa ne zbatem noi in fiecare zi. Si, cind ei cred ca au scapat, fiindca au ajuns intr-un loc mai mare, vine un copilas, unul Tudorica, si mi-i prinde cu cantocul si mi-i duce de acolo.

La fel facem si noi. Se hranesc cu rahat, cum mincam si noi rahat toata ziua. Nu de pomana a desenat Iisus un peste pe plaja. Cred ca e ceva. Asa cum pestele e hrana pentru noi, asa si sufletele noastre sint hrana pentru Dumnezeu. Si cred ca ne lasa sa crestem, asa cum si noi lasam pestele sa se ingrase. Trofeele si le pune in acvariu si le mai trimite o data prin lac, daca e adevarata treaba cu reincarnarea, dar in principiu, cred ca ne foloseste sufletele ca hrana.

De ce Danutz SRL?

Pai, ce sa fac? Sa stau duminica acasa cu familia? Ai innebunit? Bine, chiar imi place dracaria asta! Partea proasta e ca nu ma baga lumea in seama. E vorba de presa sesizata. Nu stiu de ce, dar nimeni nu se prea uita pe audiente! Unii zic ca e Mihaela Radulescu mai tare, altii nu stiu cine! Nu am facut multa matematica la viata mea, dar stiu cind sase e mai mare ca cinci, iar sapte e mult mai mare ca sase. Nu stiu de ce, dar noi sintem cu mult peste ceilalti si nimeni nu vrea sa remarce acest lucru. Nu ma deranjeaza foarte tare, dar e un fapt.
Cintaretii au minte putina, e cu textele altora

Textele mi le fac singur...dar e greu, e greu, e o problema in tara asta. Daca CT Popescu comenteaza ca un copil oligofren meciurile de tenis, nu zice nimeni, ca e din presa, dar daca Bittman face o emisiune de divertisment, se zice: lasa, ba, sint mai buni Circotasii! Nu prea e corect! Ha-ha! Ha!
Bittman pe sticla

Sint grasut si batrinicios. Am vazut si lucruri mai rele!

Banii din TV

Nu multi. Sint cam la jumatatea veniturilor unui presedinte bun de CAP. Am negociat contractul, dar asta-i viata. Mai bine nu se poate pentru conditiile Romaniei.

Creier la sex-simbol

Va multumesc, eu nu va contrazic! Citeodata, cind nu ma enervez si plec de pe scena, sint chiar simpatic, nu sex- simbol.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.