Cautindu-si jumatatea in clubul de fite Bamboo, Oana Roman se declara dezamagita.

Vom spicui, in cele ce urmeaza, citeva pasaje lamuritoare din jurnalul ei online: "Ma uitam ca au aparut foarte multi baieti tineri si intr-adevar foarte frumosi, mindri de hainele lor Dolce&Gabbana, mindri de frumusetea lor, toti avind convingerea sincera ca lumea le sta la picioare, ca fetele ii aduleaza si ca nu trebuie sa faca decit un semn pentru a avea tot ce-si doresc. Mi-am dat seama(...) ca de fapt e doar o forma fara fond, ca aceasta tinerete si frumusete a lor nu e nici pe departe indeajuns pentru a face din ei barbati cu adevarat."

Oana Roman ne dezvaluie si ce anume asteapta de la un barbat adevarat: "Nu e de ajuns sa ai de oferit doar frumusetea si tineretea, trebuie mult mai mult... Pentru a putea cuceri o femeie adevarata, trebuie stiinta, maturitate, educatie, maniere, bun simt, conversatie, sclipire chiar. Trebuie sa poti surprinde prin gesturi, prin vorbe spuse cind trebuie, trebuie subtilitate si siguranta de sine. Multi dintre ei sint aroganti si distanti, tocmai pentru ca le lipseste siguranta de sine si, astfel, cred ca reusesc sa intimideze si sa impresioneze (...). In cazul multor fete, evident ca au succes... dar in fata unei femei in adevaratul sens al cuvintului devin ridicoli si copilarosi...".

Ceea ce n-a aflat inca Oana este ca printul fermecator nu se plimba niciodata cu calul pe sub spoturile luminilor de discoteca.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.