La un concert de la Cernavoda, solista a fost luata drept mezina presedintelui si i s-au cerut autografe
Pentru a nu-si mai retusa sprancenele cu ajutorul creionului dermatograf, ritual ce le rapea zilnic minute bune, surorile Denisa si Raluca au decis ca ar fi mult mai practic sa apeleze la un tatuaj permanent. Asadar, timp de cateva saptamani, pana trec ranile, ele isi vor acoperi “lucrarea” cu bretonul. Ele au devenit prezente permanente in saloanele de infrumusetare, intrand astfel in randul vedetelor carora
le place sa arate ca scoase din cutie.

Nu este prima data cand bruneta de la trupa Bambi se trezeste in situatia de a fi tratata ca si fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu. Asemanarea dintre cele doua este izbitoare, ambele preferand acelasi stil de tunsoare: parul lung, negru cu breton. Acest stil de coafura i-a dus in eroare si pe pensionarii care au asistat saptamana trecuta la concertul pe care fetele de la Bambi l-au sustinut la Cernavoda, Denisa ramanand cu gura cascata cand o octogenara a venit intr-un suflet la ea si i-a cerut un autograf cu numele Elenei Basescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.