Energica din fire, Oana nu se gandeste ca drumurile zilnice si noptile nedormite ii pot afecta sanatatea. Dar iata ca vineri noaptea, vedeta si-a pus sotul pe jar, pentru ca a lesinat.

Speriat, Pepe a chemat imediat Salvarea. Medicii au stabilit ca actrita a suferit o cadere de calciu, din cauza oboselii acumulate.

Pentru ca are in derulare o multime de proiecte pe plan profesional, Oana trece printr-o perioada solicitanta si, totodata, stresanta. Saptamana trecuta, a avut inca un “meci” cu mama sa, Marioara Zavoranu, care si-a “atacat” fiica intr-o emisiune televizata, difuzata in direct, in lupta pentru averea familiei. Mai mult, actrita se afla in toiul pregatirilor pentru startul filmarilor la serialul “Razbunarea Oanei”, ea si regizoul peliculei, Petre Nastase, punand la punct ultimele detalii in ceea ce priveste actorii si locatiile.

Toate aceste griji si proiecte i-au cam afectat sanatatea Oanei Zavoranu, care, vineri noaptea, a clacat. Potrivit unor surse din Politia Capitalei, Pepe, sotul vedetei, a chemat ambulanta in toiul noptii, in jurul orei 03.00, pentru ca Oana lesinase.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.