Printre fanele lui Mihai Traistariu se numara, mai nou, si croitoresele de la o fabrica de confectii, situata undeva la marginea Bucurestiului, unde cantaretul si-a lansat noul album, intitulat "Altceva".
Mihai si-a dorit ca primul sau album solo sa aiba parte de o lansare inedita. A profitat de faptul ca fanele sale sunt in special femei si a ales fabrica cu pricina. "Acestea sunt adevaratele femei: gospodine, muncitoare si sotii loiale", a declarat artistul pe scena amenajata in incinta intreprinderii.

Traistariu a cantat atat piese noi, cat si hituri din perioada Valahia, facandu-le pe muncitoarele imbracate in uniforme albastre sa se urce pe mesele cu masini de cusut si sa danseze in extaz. Din pacate, ora de distractie va fi recuperata de angajate dupa orele normale de lucru. Impresionat de admiratoarele sale, Traistariu a anuntat ca va face inca un videoclip la piesa "Cat de frumoasa esti", in care va folosi imagini filmate la lansarea din fabrica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.