Tudor Vasile rupe tacerea. Revoltat de afirmatiile facute de Sofi, care a sustinut in "Libertatea" ca ea e femeia cu care a inselat-o pe Andreea Raicu, fiul fostului prim-ministru a acceptat in premiera un dialog cu presa. Cunoscut pentru incapatanarea cu care evita orice tip de mediatizare, Tudor a refuzat insa si acum sa comenteze relatia cu vedeta, despre care presa a aflat ca a luat sfarsit recent. Tudor sustine ca in relatia cu Andreea Raicu ("despre care nici ea si nici eu nu am dorit sa facem vreun comentariu, considerand ca sunt lucruri care ne privesc doar pe noi") nu a fost niciodata vorba "nici de o razbunare pe nu-stiu-ce fosta iubita si nici de o campanie de imagine".

In interviul acordat Libertatii, Sofi declarase ca Tudor i-ar fi marturisit ca relatia cu Andreea e doar un joc de imagine si ca de fapt el a incercat sa se razbune astfel pe Maria Marinescu, care l-ar fi parasit pentru Cristi Chivu. Tudor respinge si afirmatia conform careia el ar fi decis ca "e mai bine ca fiecare sa-si vada de viata lui", considerand-o "total nefondata si neconforma cu realitatea".

El considera decizia sa de a lua atitudine in termeni foarte duri ca fiind fireasca, avand in vedere "tentativa unei persoane obscure de a-si face reclama pe spatele numelui si muncii Andreei, ca si pe spatele numelui meu". Desi Tudor nu a dorit sa discute despre relatia cu Andreea sau despre zvonul aparut in presa conform caruia cei doi nu ar mai fi impreuna, afectiunea pe care i-o poarta frumoasei vedete de televiziune e evidenta: "Andreea e o persoana absolut speciala pentru mine, viata ei ma intereseaza, la fel cum si ea e interesata de ce mi se intampla mie".

Tudor sustine ca nu a intalnit-o niciodata pe Sofi: "in consecinta, nu am avut o "poveste de dragoste" cu ea, cu atat mai putin o relatie "foarte pasionala". Nu i-am facut niciodata confidente despre mine sau despre relatiile mele trecute sau prezente, afirmatiile pe care le face in Libertatea fiind pure inventii, menite sa lase impresia unei legaturi stranse intre mine si respectiva persoana, legatura, subliniez iar, inexistenta".

In ceea ce priveste mesajele primite de Sofi de la numarul de mobil care ii apartine lui Tudor, acesta explica: "Telefonul pe care il utilizez nu e personal, ci al companiei mele, eu nefiind singurul utilizator. Nu stiu care din colegii mei a avut, daca asa s-a intamplat, un schimb de mesaje cu respectiva persoana, insa va asigur ca acela nu am fost eu. Nu de alta, dar, dupa ce am vazut fotografiile ei din ziar, nu pot decat sa-i recomand sa se uite mai bine in oglinda inainte de a scorni povesti de dragoste inexistente".

Tudor a tinut sa sublinieze si ca "daca pe viitor aceasta persoana sau presa vor mai face asocieri intre numele meu sau numele Andreei si aceasta necunoscuta doritoare de 15 minute de celebritate, imi rezerv dreptul de a apela la justitie, deoarece ma voi considera, si sunt sigur ca la fel si Andreea, calomniat de aceasta asociere defaimatoare".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.