Ca sa nu scapam necadorisiti de 8 martie, Andreea Marin Banica Jr., aceasta campioana a sclifoselii fara frontiere, isi deschide astazi un blog in care vom gasi o cantitate impresionanta de siropuri, numai bune de impresionat gospodinele sentimentale.
Ceea ce nu stim, deocamdata, este cum s-a intimplat ca vedeta TVR si-a plasat blogul fix pe portalul acasa.ro! Din pacate, intreprinzatoarea Zina a Surprizelor nu se limiteaza doar la atit. In calitate de ambasadoare UNICEF, mama divelor mieunatoare va prezenta la 10 mai, Gala UNICEF, declansindu-ne un diabet spontan cu dulcegariile ei de care credeam ca am scapat, macar pentru un scurt respiro.

Si, ca sa nu ne bucuram exagerat, ne asigura ca, dupa ce se va relaxa in voie, peste vara (Cine stie pe ce meleaguri exotice...), va reveni cu forte noi si miorlaiala intetita, la emisiunea "Pretuieste viata", in care va profita din nou de naivitatea unor oameni bolnavi, insingurati, necajiti sau neajutorati, pentru a stoarce lacrimi si audienta. Noul format, al carei creatoare este chiar Andreea Marin Banica Jr. (in urma vastei experiente acumulate la "Surprize, surprize") isi propune sa ne distreze copios cu noi povesti lacrimogene despre nefericirile... altora. Emisiunea va fi difuzata in fiecare seara de simbata, la TVR 1. Dar, cum intre timp si alte televiziuni au inventat "divertismente" scaldate in lacrimi, ramine de vazut citi fani va mai reusi sa adune din rindurile pensionarelor care tricoteaza botosei in fata televizorului!
.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.