Cei mai in voga manechini de pe vremea lui Ceausescu s-au reunit, luni seara, la un show-remember. A fost prezenta si Lavinia Sarbu, ex-sotia boss-ului PRO TV, Adrian Sarbu.

Evenimentul nu a inceput la ora programata, asa ca am dat buzna in culise. Catalin Botezatu, imbracat intr-un impecabil costum alb, s-a pozat cu fostele lui colege de breasla, dupa care a depanat amintiri din vremurile bune. Desi este insarcinata in luna a sasea, Bianca Brad a onorat invitatia, purtand o superba rochie de seara, croita special pentru ea de designerul Zina Dumitrescu.

Cei 18 manechini, care acum au copii mai inalti decat ei, s-au simtit in elementul lor in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, locul unde altadata faceau ravagii. Am admirat eleganta si stilul de prezentare ale fotomodelelor care au slujit moda, chiar daca in anii ’80 nu modellingul era preocuparea majora a Cabinetului Ceausescu.

EMOTII. Miliardara Romanita Iovan, initiatoarea proiectului, a facut eforturi mari pentru a le reuni pe aceste doamne, unele dintre ele fiind stabilite in Italia si in America. Despre Lavinia Sarbu (50 de ani), Zina Dumitrescu a avut numai cuvinte de lauda: "Este o adevarata doamna, cu un suflet mare". Lavinia nu s-a mai recasatorit dupa divortul de celebrul ei sot, Adrian Sarbu, care mai apoi s-a insurat cu un alt fotomodel celebru pe la noi, Janine: "N-am defilat pe podium de exact 16 ani, de cand am renuntat la moda. Am doua fete, dar nici una nu doreste sa-mi calce pe urme".

Ea a fumat nonstop, semn ca emotiile nu-i dadeau pace. Actorul Florin Piersic a indeplinit functia de gazda. Numai ca organizatorii s-au gandit sa nu-l lase sa vorbeasca de capul lui, stiut fiind faptul ca nu se mai opreste. Asa ca a citit un text semnat de Lucian Avramescu. N-a lipsit nici Catalin, singurul fiu al Zinei, cu ai lui perciuni a la Elvis Presley. La sfarsit, invitatii au ciocnit un pahar cu sampanie si au servit fursecuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.