Andreea Spataru, pentru arta confuziei in lant. La "E dimineata, natiune!" (National Tv), ea se adreseaza unei invitate: "Esti ambasadoarea Ambasadei... nu! Esti dansatoarea Ambasadei din Egipt".

Cum nici una dintre cele doua ipostaze nu se regaseste in realitate, reiese ca e mult mai greu sa moderezi o emisiune, decit sa pozezi in reviste pentru adulti.

Logodna de la Pitesti, pentru cumul de neintelegeri.

Cuscrii Mondial si Luceafaru au cazut la invoiala cu nunta copiilor lor, Isaura si Ambasador. Intrebata de catre reporter daca este indragostita de logodnic, viitoarea mireasa a raspuns: " Pai, nu, ca e prima data!". Cu sau fara dispensa de virsta, fetele rrome au devenit mai reticente.
Matinalul TVR1, "Trezirea la apel!", pentru derutarea poporului cu televizorul.
La rubrica numita "Cum se face?", ni se spune ca, pentru obtinerea unui credit bancar, e suficient sa te prezinti la orice sediu, cu buletinul de identitate. Din experienta cunoscutilor cunoscutilor nostri, stim sigur ca ar mai fi citeva micute amanunte. Nu multe! Vreo 20.

Autorii manualelor de religie, pentru utilizarea imaginii unui Dumnezeu horror.

Elevii invata ca, daca nu se inchina in timp ce trec pe linga o biserica, vor fi calcati de masina. Daca vor distruge cuiburile de rindunele, Dumnezeu le va lua scara. Daca vor bate mingea pe strada, va declansa Apocalipsa anticipat si tot asa...

Farmaciile bucurestene care vind medicamente expirate, pentru slaba regie a planului A.

Dupa ce a vindut in mod repetat aspirine expirate, o doamna farmacista neaga existenta medicamentelor datate in 2007. Cind afla ca a fost filmata cu camera ascunsa, farmacista trece la planul B: "Probabil, au mai fost citeva tablete in fundul sertarului. Dar, sa stiti ca sint valabile inca sase luni, de la data expirarii".

Adi Minune, pentru adormirea vigilentei sotiei sale.

Ca sa fie iertat pentru desele si prelungitele absente de-acasa, manelistul i-a trimis sotiei 3000 de flori. Plutoanele de trandafiri, lalele, zambile si frezii au creat acel curcubeu necesar oricarei iluzii vizuale, datatoare de liniste si pace, in sinul cuplurilor roase de indoieli.

Catalin Maruta, pentru perseverenta in greseala.

Dupa ce recita un intreg monolog, in care isi toarna cenusa-n cap pentru vina de a incepe fiecare fraza cu formula: "Vreau sa va spun ca...", in loc sa spuna, fara sa mai anunte ce vrea, moderatorul isi incepe emisiunea propriu-zisa, cu aceeasi formula. Dovada ca ticul din fire n-are lecuire!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.