Andra si-a lansat in cursul zilei de miercuri ultimul album, „Dragostea ramane”. Cantareata a oferit fanilor un cadou de neuitat: a petrecut doua ore alaturi de cei care au venit sa o vada, a oferit autografe, a impartit zambete, imbratisari si a facut fotografii cu toata lumea.

Imediat dupa lansarea de la Happy Hour, magazinul Diverta din Plaza Romania a devenit neincapator, deoarece sute de fani au venit sa o vada pe Andra, sa asculte si sa cumpere cel de-al cincelea album pop-dance din cariera artistei intitulat “Dragostea ramane” si realizat impreuna cu MediaPro Music.

Intreaga sesiunde de autografe s-a desfasurat intr-un adevarat cadru de sarbatoare, intr-o veritabila atmosfera de primavara, pe fundalul sonor al melodiilor incluse pe noul album.

Materialul discografic aduce fanilor 12 piese in acelasi stil pop-dance interpretate in primul rand cu sufletul, lucru care a adus intotdeauna succes Andrei. “Dragostea ramane”, primul single extras de pe album care da si titlul acestuia, este deja o prezenta obisnuita in playlisturile radiourilor, dar si in cel al televiziunilor de specialitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.