Obisnuiti cu o clientela rafinata din show-biz sau politica, cei opt spanioli de la Loco Boys au pus ochii pe doua dintre cele mai mediatizate romance.

Elena Udrea si Elena Basescu sunt asteptate pe 8 Martie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, pentru un spectacol incendiar de striptease, care se va incheia cu dansuri private si sedinte de masaj erotic.

Sunt opt, unul si unul, iar spectacolele lor fac furori in intreaga lume. “Toreadorii” de la Loco Boys, singurii baieti care fac striptease integral, sunt celebri si pentru show-urile private pe care le organizeaza, dar care nu sunt la indemana oricui din cauza preturilor piperate: 5.000 de euro pentru 15 minute de dans sau masaj erotic.

Informati ca Romania este doldora de femei frumoase, stripperii iberici au declarat ca dupa spectacolul de la Sala Palatului sunt disponibili pentru intalniri fierbinti cu admiratoarele, printre care se numara si “fetele” presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.