Andreea incepe sa resimta cei peste zece ani petrecuti pe scena si in concerte, starea ei de sanatate fiind acum, destul de subreda.

Colac peste pupaza, vedeta s-a accidentat, in urma cu trei saptamani, la glezna, iar in urma controlului medical efectuat in SUA a descoperit ca are probleme si la coloana. Verdictul specialistului a fost dur: fara tocuri si fara efort fizic.

Celebritatea cere numeroase sacrificii, iar Andreea Balan re-simte din plin acest lucru. in ciuda faptului ca medicul pe care l-a consultat in America i-a interzis sa mai danseze, vedeta nu a vrut in ruptul capului sa renunte la concursul “Dansez pentru tine”.

Solista este pe deplin constienta ca isi risca sanatatea, insa isi asuma toate aceste riscuri doar pentru a-i putea implini visul lui stefanel Curugiu: “Acest baietel are mare nevoie de noi si imi doresc din tot sufletul sa-l ajut. in plus, am semnat contractul cu ceva vreme in urma si nu puteam sa dau inapoi pe ultima suta de metri. O sa suport mustruluiala din partea medicului”, ne-a marturisit cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.