Chitaristul Eddie Van Halen este supus unor investigatii medicale din cauza unei afectiuni care nu a fost data publicitatii, iar trupa sa Van Halen si-a reprogramat patru concerte din turneul american, a anuntat un purtator de cuvant al organizatorului turneului, potrivit Reuters.

Van Halen a suferit de cancer si s-a luptat cu dependenta de alcool in trecut, dar in comunicatul trimis luni de compania Live Nation nu era mentionata problema medicala a rockerului, arata NewsIn.

"Potrivit medicului lui Eddie Van Halen, artistul va fi supus unor teste pentru a stabili un diagnostic si pentru a recomanda un tratament", potrivit comunicatului de presa.

Un purtator de cuvant al companiei a spus ca nu sunt disponibile informatii suplimentare despre starea de sanatate a chitaristului.

Van Halen, in varsta de 53 de ani, a pus bazale grupului care-i poarta numele, alaturi de fratele sau, bateristul Alex.

Van Halen a avut mai multe hituri, printre care "Runnin' with the Devil" si "Panama", de la finalul anilor '70.
In august, grupul si-a dezvaluit planurile pentru un turneu american prin 25 de orase care a inceput in septembrie 2007 si este inca in desfasurare.

Organizatorul turneului, Live Nation, a anuntat ca formatia a fost nevoita sa-si reprogrameze concertele din Dallas, Cincinnati, Baltimore si Carolina de Nord, din cauza afectiunii lui Van Halen.

Spectacolele erau programate initial la inceputul acestei luni si au fost amanate pentru aprilie.
In anii '90, Eddie Van Halen a suferit o operatie pentru inlocuirea soldului si a urmat un tratament pentru cancer. A fost internat la un program de dezalcoolizare si a divortat recent de actrita Valerie Bertinelli.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.