Heidi Klum, mai apetisanta decat Gisele Bundchen sau Adriana Lima.

Heidi Klum ocupa locul intai in topul celor mai sexy modele din lume, realizat de www.models.com, unul dintre site-urile consacrate din domeniul modei, clasament in care au mai fost incluse Gisele Bundchen, Adriana Lima si Naomi Campbell.

Mama a trei copii, Heidi Klum, in varsta de 34 de ani, profeseaza inca in industria modei, fiind unul dintre modelele preferate ale casei Victoria’s Secret. Potrivit models.com, nemtoaica ocupa insa prima pozitie in top deoarece „vinde“ un „pachet complet“: defileaza pe podium, are un show de televiziune („Project Runaway“), o linie de pantofi, una de bijuterii si una de dulciuri.

„Heidi Klum nu este doar o frumusete mortala, ci este o forta a naturii“, se arata pe models.com. La doar sase luni dupa ce a nascut al treilea copil (al doilea cu sotul ei, cantaretul Seal), Heidi Klum a pozat intr-un pictorial provocator in revista „Arena“, care scria: „Iti taie respiratia. Este cel mai bun produs de export al Germaniei, de la carnatii de bere incoace“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.