"Il Fenomeno - Adrian Mutu", asa se va numi serialul in care atacantul Fiorentinei va avea rolul principal si care va putea fi vizionat din luna aprilie la Kanal D.

Prin contractul semnat duminica seara cu postul amintit, Mutu devine noua imagine a Kanal D, el avind, printre altele, obligatia de a participa ca invitat la diverse emisiuni si de a se implica in campanii umanitare si educationale.

De citeva luni a tot umblat zvonul ca Adrian Mutu va avea propriul reality-show la Kanal D. Duminica seara, postul turcesc a confirmat zvonul prin semnarea unui contract prin care atacantul de la Fiorentina va aparea, in exclusivitate, timp de un an, la Kanal D, fara insa sa fie dezvaluite clauzele contractului. Au fost insa date publicitatii mai multe detalii despre ce anume reprezinta concret aceasta colaborare. Pe scurt, Adrian Mutu va fi personajul principal in serialul "Il Fenomeno - Adrian Mutu".

In acest serial, telespectatorii vor avea prilejul sa cunoasca adevarata viata pe care Briliantul o duce alaturi de familia sa, precum si momente petrecute pe terenul de sport. Serialul va fi "piperat" din plin cu momente de reality-show, cu interviuri si imagini din arhiva personala, iar cel care-l va provoca la dezvaluiri cit mai incendiare va fi chiar moderatorul sportiv Cosmin Cernat. In serial, vor aparea si sotia sa, Consuelo, alaturi de micuta Adriana, fiica celor doi, in virsta de un an si noua luni. Atacantul Fiorentinei s-a aratat foarte incintat de acest nou proiect: "Sint fericit pentru aceasta colaborare", a declarat Mutu dupa semnarea contractului cu Kanal D.

"Sper sa fie nu doar pe durata contractului, ci sa prelungim pe un termen cit mai lung. Nu stiu cit vor sa vada telespectatorii, dar veti vedea mai mult decit s-a scris pina acum in ziare. Vor vedea un Adrian Mutu impreuna cu familia lui, un tata, un jucator de fotbal, un om simplu asa cum sint", a spus Adrian Mutu.

Filmarile la "Il Fenomeno" vor incepe saptamina viitoare la Florenta, unde Mutu locuieste, de citiva ani buni, iar difuzarea serialului este preconizata pentru luna aprilie, in functie de programul fotbalistului, care este extrem de incarcat, deoarece, pe linga prestatiile de la clubul fiorentin, Adrian Mutu a intrat si in afaceri. El a demarat anul trecut un proiect ambitios: deschiderea celui mai mare club din România.

Chiar daca lucrarile la clubul "Pacho" au inceput inca din toamna trecuta, ele nu sint inca finalizate, dar Mutu spera totusi sa reuseasca sa-si inaugureze clubul, amplasat in Piata George Cosbuc si in care a investit 800.000 de euro, in aceasta luna. Pe linga toate aceste activitati - si filmari, si antrenamente - Adrian Mutu se va implica, tot prin intermediul Kanal D, in citeva campanii umanitare si educationale impactul pe care-l are fotbalistul asupra tinerilor nefiind unul de neglijat. Surse din Kanal D ne-au declarat ca valoarea contractului semnat de Mutu depaseste doua milioane euro.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.