Manechinul Valentina Pelinel se lauda in presa ca a petrecut un glorios Revelion pe o insula exotica, in compania lui Bruce Willis si a fostei sale sotii, Demi Moore.

Din start se ridica o problema spinoasa: cei doi au divortat de ceva vreme, Demi Moore are o casnicie fericita cu junele Ashton Kutcher si ar fi foarte greu de crezut ca, in atare situatie, se poate duce sa petreaca Revelionul pe o insula exotica din Caraibe, in compania fostului sot si, desigur, a cuplului Boureanu-Pelinel!

Mai incolo, Pelinel incearca sa dezgogoneze gogoneaua, spunind ca era si Ashton pe-acolo, dar povestea tot nu e credibila: la cit de bogati sint Bruce si Demi, isi pot permite sa se distreze oriunde, fara a exista riscul sa se intersecteze fix in noaptea de Anul Nou, cind toti indragostitii se pupa inflacarat sub ramurica de visc!

Salata de minciunele continua cu o poveste ilarianta despre poza in care Demi Moore nu se vede fiindca e prea mica de statura si era ascunsa in spatele Valentinei Pelinel!

Cu o imaginatie debordanta, blondina povesteste cum au baut sampanie, au dansat si s-au veselit toata noaptea cu Demi si Bruce (de ce nu si cu Ashton), care sint niste oameni modesti si fericiti. Mai mult decit atit, cica Bruce Willis si-a notat telefonul Bourenilor si are de gind sa vina in România, sa-i viziteze.

Exceptional, atit doar ca domnul Cristi Boureanu, invitat la Radio Guerilla, s-a scapat si a recunoscut cinstit ca s-au aflat intimplator intr-un restaurant unde zabovea si Bruce Willis, n-au avut niciun fel de texte cu acesta si nici vorba sa fi facut vreun schimb de telefoane pe tema unor vizite ulterioare in România. Despre Demi si Ashton, n-a zis nimic...

Revista Story pune maslina pe tortul maro, elucidind data cind sotii Boureanu s-au aflat in Caraibe: A fost de Revelionul lui 2007, nicidecum cel de anul acesta. Atunci, la invitatia unui om de afaceri, s-au aflat intr-un club de fite frecventat de staruri hollywoodiene. Cu care, insa, nu au avut nimic de impartit decit, eventual, aerul pe care l-au respirat. Ei, dar dupa ce ai facut figuratie intr-un film românesc, e normal – mai ales daca esti blonda - sa faci mare caz ca te tragi de bretele cu superstaruri americane. Atit doar ca o minciuna reusita are un fir logic, pe cind inventia Valentinei nu e decit o gogomanie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.