Deea va purta la nunta doua tinute, una de printesa si alta mai lejera, mini.

Pentru ca nu crede in superstitii, logodnica lui Dinu Maxer, Deea, si-a probat deja rochia de mireasa, duminica, chiar de fata cu iubitul ei. Ea va purta la nunta, ce va avea loc pe 30 august la malul marii, tinute purtand semnatura creatoarei Gilda Ivanovici.

Cei doi indragostiti au pus la cale pentru nunta lor, care se va desfasura la sfarsitul verii, pe plaja din statiunea Jupiter, un adevarat show. “Faci pasul asta o data in viata si vreau sa fie ceva de care sa ne aducem aminte”, a spus solistul. Pentru ca atat ceremonia religioasa, cat si cea civila vor avea loc sub cerul liber, la cativa metri de plaja, cantaretul nu s-a hotarat inca sigur la ce data va fixa evenimentul.

“Am stabilit provizoriu 30 august, dar trebuie sa vedem care va fi prognoza meteo, pentru ca nu vreau sa ploua sub nici o forma”, a adaugat Dinu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.