Chiar daca trudesc intr-un domeniu in care imaginea conteaza intr-o proportie covarsitoare, frumoasele show-biz-ului autohton gandesc si actioneaza diferit atunci cand vine vorba despre aparitii nud.

Daca unele ard de nerabdare sa-si arunce hainele, altele nu vor sa se dezbrace in ruptul capului. Exista insa si fete care au facut-o, dar care regreta acum amarnic.

Exista vedete precum Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu, Cosmina Pasarin, Gina Pistol sau Andreea Spataru, care au dat lovitura in urma sedintelor foto sexy si si-au asigurat un job bine platit in seriale sau emisiuni TV.

Exista frumuseti pe care barbatii si le doresc goale, macar in reviste, dar care nu se dezbraca fie de rusinea parintilor, fie din respect pentru iubiti. in aceasta categorie intra Ilinca Vandici, Anca Neacsu, Delia Matache, Andra sau Adelina Elisei.

Exista insa si dive care s-au dezbracat usor, dar care s-au “dezumflat” repede. Cum parerile de rau sunt tardive, nu le ramane decat sa priveasca aspectul pozitiv al unui pictorial nud si sa se consoleze cu faptul ca tirajele revistelor in care au aparut au fost ametitoare.

Cristina Rus s-a dezgolit fara folos

Mult mai “cuminte” decat publicatia “Playboy”, “High Life” a promovat cu brio cateva vedete autohtone care s-au incumetat sa pozeze semi-nud. Printre ele, si Cristina Rus, care regreta insa curajul de atunci (februarie 2006) si spune ca pictorialul nu a ajutat-o in cariera, ba, mai mult, nici onorariul nu ar fi fost unul consistent.

Nu este exclus ca frumoasa blonda sa fi pozat nud pentru ca urma sa-si lanseze primul videoclip solo din cariera si ar fi reusit astfel sa capteze atentia fanilor. Cert este ca nici macar ea nu a gasit o explicatie plauzibila pentru decizia de atunci si spune ca daca ar da timpul inapoi, nu ar mai face aceeasi alegere, cu atat mai mult cu cat acum incearca sa iasa la rampa cu vocea, nicidecum cu nurii.

Ea a renuntat la fustitele minuscule si la bluzele cu decolteuri adanci pe care le imbraca in perioada “Blondy” si a adoptat stilul sexy-elegant. Spre norocul ei, dar spre ghinionul altora, “High Life” si-a incetat aparitia, insa fotografiile cu Cristina circula si acum in presa si pe internet.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.