Fostul membru al legendarei formatii britanice trece printr-o perioada sumbra. Alcoolul si mediatizatul divort de Heather Mills i-au tocat lui Paul McCartney sanatatea, nervii si banii.

Sfarsitul anului 2007 l-a prins pe patul de spital. Operat de angioplastie coronariana intr-o clinica privata din Londra, Sir Paul McCartney a mai gasit ceva resurse ca sa urce pe scena, intr-un minirecital in aer liber. Sanatatea precara a veteranului trupei Beatles s-a agravat in perioada divortului de fostul manechin Heather Mills. Separati din luna mai a anului 2006, dupa patru ani de casatorie, cei doi au avut o relatie mereu dificila. Mills (40 de ani) l-a acuzat pe fostul sot de violenta fizica si a dezvaluit instantei ca prietenia acestuia cu vinul era singura legatura solida si constanta in acesti ani.

Fostul star britanic, in varsta de 65 de ani, are o avere de estimata la 825 milioane de lire sterline (aproximativ un miliard de euro). Pentru ca n-au semnat un acord prenuptial, Mills putea pretinde jumatate din avere, ceea ce i-a adus denumirea de cel mai scump divort din Marea Britanie.

Pentru a scurta procesul si pentru a o proteja pe fiica lor, Beatrice, in varsta de patru ani, in toamna lui 2007, McCartney i-a propus fostei sotii un acord financiar de 55 milioane de lire, pe care acesta l-a refuzat. Fostul manechin a afirmat ca Sir Paul nu este un tata bun nici pentru Beatrice, nici pentru cei patru copii ai acestuia din prima casatorie.

Dupa ce McCartney si-a prezentat fetita noii sale cuceriri, actritei de origine franceza Rosanna Arquette, Heather Mills n-a suportat infruntarea si a cerut instantei interdictia ca tatal sa-si vada fiica. Lucru care nu s-a intamplat! Fosta sotie nu o cruta nici pe Stella McCartney, fiica cea mare a starului din prima casatorie, de profesie designer. intr-un interviu televizat, Heather o acuza ca a contribuit cu fel de fel de intrigi la deteriorarea relatiei lor: "in fiecare saptamana, Stella a incercat sa ne desparta. Era atat de geloasa! Nu o interesa fericirea tatalui ei. Nu vreau sa o mai protejez, pentru ca a facut niste lucruri ingrozitoare", a spus Mills.

Fosta doamna McCartney a mai dezvaluit ca a suferit foarte mult dupa ce Stella i-a zgariat fata intr-o foto­grafie, in cadrul unei sedinte de terapie la care au participat impreuna. Dupa infatisarea din luna octombrie a anului trecut,


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.