Celebra trupa disco Village People a sustinut, joi seara, un recital privat in Bucuresti, la aniversarea a 4 ani de la nasterea companiei de publicitate Odyssey
Firma Odyssey are numele legat de Dinu Patriciu, ea apartinand Rompetrol si fiind condusa de unul dintre oamenii de incredere ai celui mai bogat roman, Diana Futur. Aceasta, dupa un deceniu la agentia D'arcy, a infiintat, in 2004, compania respectiva, care are in portofoliul de clienti, in acest moment, gigantul petrolier amintit, dar si trustul de presa Adevarul.

La aniversare, angajatii Odyssey s-au bucurat de prestatia regilor disco, solicitati, din informatiile noastre, de Patriciu in persoana, un mare fan al acestora in anii '70. Din pacate, magnatul nu a putut urmari concertul, organizat la clubul de lux Fratelli Lounge, el fiind plecat in Caraibe, dar a lasat vorba sa ii fie musai inregistrat pe banda video, pentru a-l admira la intoarcere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.