Dintre cele 70 de case de vacanta care se vor ridica anul acesta pe plaja din Olimp, una ii va apartine galagiosului Dan Negru.
Cu putin timp in urma, acesta a fost vazut la mare, discutind cu muncitorii despre vila cu parter si mansarda, pentru care Dan va scoate din buzunar nu mai putin de 150.000 de euro. In stilul lui cunoscut, vedeta a intrat in vila nou-nouta si a-nceput sa gaureasca peretii, ca sa vada cit e de buna tencuiala sau caramida, spre disperarea muncitorilor care nu stiau prin ce metode sa-l indeparteze.

Dupa o multime de injuraturi din virful buzelor, unul dintre muncitori, suparat ca prezentatorul ii contesta spusele, i-a gaurit unul dintre cauciurile Tiguanului sau rosu, lasindu-l pe Negru in imposibilitatea de a se mai intoarce la Bucuresti. Desi, la inceput, lucratorii s-au distrat copios de gluma colegului lor, s-au hotarit, pina la urma, sa-l ajute pe prezentator sa iasa din impas, impingindu-i masina pina la cel mai apropiat service. Desi asteptau o recompensa din partea prezentatorului, zgircenia lui Negru a iesit din nou la iveala, el multumindu-le in stilu-i caracteristic si lasindu-i cu buza umflata. Umbla vorba ca prezentatorul nu va locui in casa de vacanta, el intentionind s-o inchirieze pentru 1000 de euro/luna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.