Pe masura ce data de plecare spre Kiev se apropie, lucrurile se precipita si programul delegatiei romane la Eurovision devine din ce in ce mai aglomerat. Astfel, Luminita si Sistem au inceput repetitiile la coregrafia speciala pe care o pregatesc pentru Kiev. Intr-un moment de elan, Luminita si-a dorit sa fie si ea percutionista alaturi de baietii de la Sistem, asa ca, la prima repetitie, dupa ce a aruncat cu betele prin aer lovind cateva capete, Luminita s-a ales in final cu un butoi peste picior si cu un genunchi vanat.

Dar, lasand deoparte momentele amuzante, munca echipei romane devine din ce in ce mai asidua si serioasa. Au fost deja realizate CD-urile cu melodia si videoclipul piesei ''Let Me Try'', care vor fi trimise la peste 500 de posturi de radio si tv din Europa, pentru promovare. Se lucreaza intens si la celelalte materiale de promovare (afise, logo-uri, mape de prezentare), iar, pe langa paginile Eurovision de pe site-ul oficial al TVR din 4 aprilie, a fost infiintat in premiera si site-ul romanesc dedicat exclusiv competitiei Eurovision (www.eurovision-ro.com).

In perioada urmatoare, agendele si asa foarte incarcate ale artistilor nostri se vor aglomera si mai mult, pentru ca, in curand, ei vor pleca intr-un turneu de promovare, la schimb cu cateva tari ai caror reprezentanti ne vor vizita la Bucuresti.
In acest moment, echipa TVR poarta discutii cu Malta, Cipru, Israel, Ucraina, dar, deocamdata, sunt confirmate deplasarile artistilor nostri in Grecia (21-23 aprilie), Cipru (25-27 aprilie) si Malta (28-30 aprilie).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.