La "Vino, mama, sa ma vezi" (Prima TV), Mihai Traistaru si Elisabeta nu stiu cum (despre care cred ca-i cintareata de muzica populara) experimentau, undeva la tara, mulsul vacii si alte munci din aceeasi paradigma. Doua lucruri m-au contrariat: 1. doamna Elisabeta curata porumb si mulgea vaca in sacou si cu o esarfa elegant legata la git; 2. cica, intr-o dimineata, ea se trezise inaintea flacailor din echipa de filmare, drept care au aratat-o, dind buzna peste ei: "Hai, baieti, treziti-va, ne asteapta gazda cu o cafea minunata". Bine, bine, dar daca aia dormeau, cine filma?

Imi place ca la "Jurnalul cultural" de la TVR Cultural ne invita mereu la teatru, de fiecare data cam cu jumatate de ora inainte sa inceapa spectacolul. Dupa ce ca si-asa nu prea se mai imbraca mai nimeni superelegant la teatru, ca in vremurile bune, cu invitatiile astea din scurt, o s-ajungem sa aplaudam la scene deschise, imbracati in pijamale, treninguri si capoate cu flori! Adica asa cum ne va gasi invitatia jurnalului cultural, imediat dupa care, tusti, o vom zbughi pe usa.

La Prima TV, apropo de jurnalistii rapiti in Irak, Mariana Nicolesco a spus asa: "Le doresc un deznodamint cit mai rapid si cit mai onorabil". Mai potrivita mi s-ar fi parut urarea de "deznodamint onorabil" daca era legata, sa zicem, de meciul Steaua-Villarreal. Chiar, de ce n-o roaga nimeni niciodata pe Mariana Nicolesco sa-si dea cu parerea despre fotbal?

Intr-un episod foarte recent din telenovela "Numai iubirea", Alexandru Papadopol a venit nervos acasa, s-a dezbracat de tricou ca s-o dea afara din casa pe Oana Zavoranu, iar dupa ce a dat-o afara, a facut ceva ce n-am mai vazut niciodata la vreun om nervos: a luat apa in gura dintr-un pahar si a aruncat-o, in "fintina arteziana" pe niste geamuri. O sa umblu c-o sticla de apa dupa mine ca, in caz ca ma enerveaza cineva, sa fac la fel ca Papadopol. Din moment ce eu am ramas masca in fata televizorului, e clar ca aia care ma vor enerva pe mine nu doar ca isi vor cere scuze, dar vor iesi si in virful picioarelor din incapere, ca sa dea, discret, un telefon la 961.

La "Surprize, surprize" (ca doar nu la "Procesul etapei!"), Andreea Marin statea de vorba cu un pusti de vreo 13 ani, care avea in palmares citeva zeci (89, parca) de diplome internationale in diverse domenii. Dupa vreo trei-patru diplome enumerate, Andreea a glumit: "Eee, hai ca ma plictisesti de-acuma, numai diplome internationale...". Putin mai tirziu, a mai glumit o data: "Am si eu o diploma: premiul I in clasa I". Ma intreb si eu (tot in gluma, normal): dupa a cita diploma incepe plictiseala?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.