Andreea Balan a facut dezvaluiri socante despre trecutul trupei Andre, pe site-ul ei deschis pe Internet. Ea sustine ca in prezent a ajuns "destul de sus" ca sa poata explica fanilor ei ce s-a intamplat cu adevarat in acea formatie si acuza familia partenerei pentru ca s-a ajuns la partaj. Andreea acuza faptul ca din cauza tensiunilor din interiorul trupei, in timpul concertelor i se inchidea microfonul si ca nu avea voie sa vorbeasca niciodata, sub pretextul ca era prea mica. Ea mai spune ca in acel moment ar fi vrut sa renunte la trupa, dar familia ei avea... rate de platit si nu si-a permis sa lase orgoliul sa decida.

"Au existat momente in care trebuia sa-mi cer scuze familiei Antonescu fara sa fi gresit cu nimic, dar nu aveam de ales. In acea perioada, tatal meu avea mai multe rate", sustine Andreea Balan. Trupa Andre a fost un fenomen: a prins repede si a castigat foarte multi bani in perioada ei de glorie. Din nefericire pentru protagonistele trupei, banii s-au risipit la fel de repede pe cat au fost castigati. "Pierderile mele banesti s-au datorat proastei administratii a acestora. Familia mea nu era pregatita pentru atatia bani", recunoaste Andreea Balan in textul publicat pe Internet.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.