Gina Pistol a avut o relatie cu fotbalistul Iulian Miu, sustine revista „X-magazin” care povesteste ca cei doi obisnuiau sa iasa impreuna in oras in urma cu cateva luni.

Iulian Miu a fost vazut adesea la volanul masinii sale, plimbandu-se prin cartierul Ferentari. Vecinii din blocul Ginei Pistol l-au vazut pe acesta asteptand-o pe frumoasa blonda. "De foarte multe ori, l-am zarit pe Miu in fata blocului, iar Gina se urca la el in masina. Cred ca erau impreuna. Pareau foarte apropiati, nicidecum amici", a declarat revistei X-magazin un vecin de bloc de-al vedetei Playboy.

Cu toate acestea, se pare ca a fost vorba doar despre o aventura, pentru ca dupa o scurta perioada de intalniri cei doi nu s-au mai vazut. Motivul ar fi ori ca fotbalistul a plecat in Turcia ori ca Gina si-a gasit noul iubit, pe Codin, cu care este si in prezent. Contactata telefonic, Gina Pistol a negat ca ar fi avut o relatie cu Miu. Ea spune ca il cunostea pe jucator inca de pe vremea cand era vanzatoare la o firma de adidasi.

LOGODNA

In ciuda multelor sale aventuri cu femei mai mult sau mai putin cunoscute, dar in mod cert personaje extrem de controversate, ca de exemplu fosta prietena a Laurei Andresan, Diana Cordeanu, Iulian Miu a avut o relatie stabila si inflacarata cu manechinul Cristina Anescu. O vreme, cei doi au locuit impreuna, ajungand chiar la logodna. Casatoria insa nu a mai avut loc, desi Iulian cumparase chiar si verighetele din Italia.

Motivul a fost aparitia nud a Cristinei Anescu pe prima pagina a revistei "Playboy". Iulian a rupt orice legatura cu ea. Mai mult, cei doi au inceput sa-si arunce cuvinte grele prin intermediul presei. Apoi, fiecare si-a gasit alt partener, incercand sa si mediatizeze noile idile, doar, doar vor starni gelozia celuilalt.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.