Doamna Columbeanu a avut parte de un articol suspect de elogios in "Qui Magazine", in ciuda faptului ca pentru italieni ea este o anonima absoluta
Daca la inceputul lui 2007 declara ca in viitor se va concentra pe familie, Moni Columbeanu a procedat exact invers decat isi propusese, axandu-se pe modelling. Sotia lui Irinel a realizat ca vrea notorietate internationala si, gratie unor agenti bine platiti, ea a reusit sa acceada rapid in lumea modei din Peninsula, sarind etapele clasice pe care alte modele, astazi consacrate, le-au urmat. Desi, pentru italieni, ea este o ilustra anonima, revistele locale s-au intrecut in mod bizar in a-i oferi coperta. Astfel, dupa o aparitie in publicatia "Max", Moni a mai marcat una in revista "Qui". Intre timp, a mai avut cateva prezentari la Milano si Roma. Potrivit unor agenti experimentati din domeniu, ascensiunea Monicai e suspect de rapida, intrucat un model "prinde" o coperta doar dupa ce isi face o anumita cota, ceea ce presupune timp si numeroase castinguri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.