In paralel cu cariera artistica, solista Cristina Spatar este preocupata si de pregatirile pentru cununia religioasa.

Totusi, cel mai mare “of” al ei este faptul ca nici ea si nici sotul ei, omul de afaceri Alin Ionescu, nu sunt maestri ai dansului. Cum nu isi doresc sa se faca de ras in seara nuntii, cand trebuie sa deschida petrecerea cu dansul mirilor, ei s-au inscris la cursuri intensive de dans.

Cristina a intrat pe ultima suta de metri cu organizarea cununiei religioase: “Ma ocup de detaliile nuntii. Caut un local cochet si trebuie sa aleg invitatiile. Este obositor, dar o fac cu mare placere. Mi-am unit destinul cu Alin in fata legii, acum vreau sa o fac si in fata lui Dumnezeu”, a marturisit cantareata entuziasmata.

Pentru ca vrea ca totul sa iasa perfect, iar Alin nu e un dansator excelent, cei doi soti iau lectii de dans, cu unul din cei mai buni profesionisti din tara. Dupa nunta, ea se gandeste serios sa urmeze o cariera in televiziune, sa prezinte o emisiune de divertisment, al carui proiect sa-i apartina in totalitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.