Popstarul american trebuie sa se scotoceasca dupa bani pentru a pastra domeniul Neverland din California. Daca nu, acesta va fi scos la licitatie pe 19 martie.
Michael Jackson a primit instiintarea ca Neverland, proprietatea sa de 11 kilometri patrati din California, va fi executata din cauza ca acesta nu si-a platit ratele pe trei luni. Daca vedeta anilor ’80 nu va plati restante cumulate la 24,5 milioane de dolari, Neverland va fi vindut luna viitoare celui mai generos ofertant in cadrul unei licitatii publice, informeaza Reuters.

Agentul lui Michael Jackson, Raymone Bain, nu a putut fi contactat telefonic pentru comentarii privind instiintarea, iar purtatorul de cuvint al oficiului local ce tine evidenta asupra proprietatilor imobiliare a refuzat sa dea mai multe amanunte, continua Reuters. Jackson a avut probleme cu domeniul si acum doi ani, cind autoritatile statale l-au amendat cu 69.000 de dolari pentru ca nu si-a platit si nu si-a asigurat angajatii. Acestia din urma l-au dat apoi in judecata pentru 306.000 de dolari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.