Se poate spune despre Janine ca este o femeie frumoasa si puternica, care a stiut ce vrea. Acum locuieste la Paris, unde se ocupa tot de moda si are o afacere prospera.

Fosta nevasta a bossului de PRO TV a fost ceruta recent in casatorie de un om de afaceri, Jaques, care, pe linga faptul ca e foarte bogat, arata si bine. O vreme s-au tot auzit zvonuri despre revenirea in viata lui Sirbu a creatoarei de moda. Cei doi s-au vazut de citeva ori, atunci cind designerul a fost in România, au iesit la cina si toata lumea se astepta sa fie din nou un cuplu, mai ales ca se purtau tandru unul cu altul. Perspectiva ca Janine sa se recasatoreasca, se pare ca nu l-a lasat indiferent pe domnul Sirbu, din moment ce a cautat-o si vorbeste destul de des cu cea care i-a fost sotie si care i-a daruit o fetita, Janice-Arianne.

Janice-Arianne a mai fost de citeva ori in România

In momentul de fata, micuta are 6 ani, locuieste in Franta cu mama sa, iar tatal sau are grija sa nu-i lipseasca nimic, avind o relatie speciala cu fiica sa. Farmecul lui Janine l-a impresionat si pe un alt barbat, patronul de la Clarins, cunoscuta firma de cosmetice, care, desi este mult mai tinar decit ea, i-a facut o curte asidua. Se pare ca designerul a acceptat cererea in casatorie a lui Jaques, care a incercat toate tertipurile pentru a o convinge ca este barbatul ideal pentru ea. Dorind ca Janice-Arianne sa aiba o relatie cit mai buna cu Adrian Sirbu, mama s-a gindit sa-si aduca fiica, pentru citeva zile, intr-o vacanta in România. Prima vizita va fi zilele acestea, iar la vara, micuta va sta mai mult in tara, ca sa petreaca ceva vreme cu tatal sau.

Toata lumea se asteapta la o impacare intre Janine si Sirbu

De altfel, Janine si-a luat fata s-o insoteasca la vizitele pe care le-a mai facut in România. Micuta nu a fost tot timpul cu ea, dar atunci cind a trebuit, si-a insotit mama. Pentru Maria Apostol, actuala iubita a lui Sirbu, ar fi o problema in cazul in care acesta s-ar gindi sa se impace cu Janine. Dar cum creatoarea de moda are alte prioritati si exista un alt barbat in viata ei, e putin probabil ca-l va accepta din nou pe bossul de la Media PRO in viata sa. Sa nu uitam ca multi dintre angajatii PRO TV si-ar dori o impacare a lui Sirbu cu Janine. Pina una alta, mama si fiica doresc sa pastreze o relatie apropiata cu tatal si respectiv fostul sot. In cazul in care Janine va dori sa se marite cu miliardarul ce ii face curte, va avea linga ea un barbat puternic, dar si aratos. Asteptam happy-endul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.