Poate ca talentul actoricesc este cel care face istorie la premiile Oscar, dar nici rochiile vedetelor nu se lasa mai prejos. Pe covorul rosu, tinutele acestora arata pur si simplu senzational. Am ales pentru voi cateva dintre cele mai controversate tinute ale vedetelor din Hollywood.

Nicole Kidman a avut fericita inspiratie de a purta o rochie roz pal creata de Chanel. Rochia pica in valuri, dandu-ti senzatia de fluiditate. Eu una chiar m-am pierdut admirand atat rochia cat si persoana care o poarta! Aaa..si minunatul colier din diamante Bulgari...

Frumusetea lui Naomi Watts a fost pusa in evidenta de rochia special creata de Versace. Designerul a stiut cat de bine o avantajeaza culoarea pala a rochiei incrustata cu pietre pretioase... Si la asa rochie, ce bijuterii mai potrivite decat cerceii in forma de lacrimi?

Halle Berry a primit in 2002 premiul pentru cea mai buna actrita. Eu as indrazni mai mult si as spune ca ar merita si premiul pentru cea mai frumoasa Eva de pe pamant. Rochia sa Elie Saab imbina cu mult bun gust motive florale, transparenta si culoare.

De inspiratie vintage, rochia pe care Julia Roberts a purtat-o la Oscarul din 2001 nu are nevoie de nicio recomandare. Nici din partea mea, nici din partea criticilor... Aruncati doar o privire si imi veti da dreptate. Zambetul inconfundabil al actritei se asorteaza de minune cu rochia, creatie Valentino.


Despre autor:

Garbo

Citeste articolul integral in Garbo

Sursa: Garbo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.