Ce-si poate dori mai mult o vedeta, decit sa fie cunoscuta si sa aiba succes. Delia are un palmares de invidiat, iar acum s-a apucat si de afaceri.
Solista are o sensibilitate pentru lenjeria intima si rochiile de seara, asa ca s-a gindit sa-si lanseze o linie vestimentara cu lenjerie care sa-i poarte numele si sa o reprezinte. Are talent, in acest domeniu, cel putin asa sustin apropiatii vedetei si a inceput deja lucrul, gindindu-se sa organizeze o prezentare de moda in toata regula, astfel incit publicul sa poata admira creatiile sale, iar acestea sa se gaseasca si in magazine. Delia vrea chiar sa-si deschida un spatiu, unde sa-si etaleze produsele sale, iar de aici sa nu lipseasca nici rochiile de gala, solista gindindu-se sa creeze si asa ceva. Asteptam s-o vedem la festivaluri de moda, ca designer de chiloti. Botezatule, pazea!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.