Nasul miliardarului, Matei Miko, a aparut in club cu doua tinere sexy care au tras tot timpul cu ochiul la Irinel, ceea ce trada o intelegere ascunsa intre ei
Vineri seara, Irinel Columbeanu a iesit singur la party-ul de 10 ani al clubului THE OFFICE, el ocupand o masa langa DJ. La putin timp dupa el a aparut in club, insotit de doua tinere sexy, "manechine" probabil, si nasul miliardarului, respectiv Matei Miko, partenerul acestuia de la agentia de fotomodele din Cluj. Nici nasul Miko nu era cu sotia, cum iese de obicei, ci cu aceste doua tinere. Culmea a fost ca nu a stat la masa cu finul sau, Irinel, ci a stat la cativa metri de masa, in picioare, cu fetele, care mai trageau cu ochiul la masa lui Columbeanu. Toata situatia parea foarte clara: fetele aduse de Miko erau pentru uzul finului sau, care ca sa nu fie vazut de lume nu avea cum sa-i invite la masa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.