Organizatorii show-urilor din provincie se bat pentru a o avea in locatiile respective pe vedeta de la Acasa, Nicoleta Luciu. Au si motive atunci cand fac aceasta alegere. Recordmana pictorialelor nud nu este prea scumpa, iar prestatiile sale si ale celor doua dansatoare incing atmosfera.

Fotografiile alaturate o prezinta pe Nicoleta ca fiind protagonista unor show-uri incendiare, cu tenta erotica, in care aceasta se arunca, pur si simplu, in bratele barbatilor aflati in apropierea ringului. Intr-una dintre acestea, Luciu a fost surprinsa pe genunchiul unui fotbalist, George Lascu, de la Athletic Sibiu. Ne indoim ca vedeta a stiut cine este tanarul respectiv. Tinem sa credem ca acesta i s-a parut Nicoletei cel mai aratos, din moment ce s-a bucurat de respectivul privilegiu.

Asta dupa ce, la un alt show, Nicoleta instigase la striptease masculin. La o alta petrecere, privata, din Clubul Oxigen, din Sibiu, unde artista a sustinut un recital de aproape o ora, ea a participat la dezbracarea catorva dintre barbatii prezenti.