Dar, pentru ca se trezesc cu noaptea in cap, nu apuca sa manance acasa, asa ca, in fiecare dimineata, ei fac ceva de mancare in platoul emisiunii lor. Asta daca nu reusesc sa mai apuce ceva de ingurgitat din ce a gatit Vladut, bucatarul matinalului.
In dimineata in care am poposit in platoul matinalului “Neatza cu Razvan si Dani”, mancarea gatita de Vladut s-a “epuizat” atat de repede, incat cei doi s-au vazut nevoiti sa isi faca singuri de mancare. Cel mai la indemana le-a fost sa prajeasca oua.
“Intru foarte rar in bucatarie. imi e frica de ulei si n-am rabdare cu ingredientele. Ma limitez la paste italienesti cu sosuri semipreparate, atunci cand "imi fac de cap in bucatarie"”, ne spune Razvan in timp ce pregateste toate cele necesare pentru micul dejun. “Nu prea gatesc fiindca nu am pentru cine sa ma strofoc”, adauga si Dani. Ca sunt antitalent in bucatarie, ne-am convins si noi, dupa ce baietii si-au dat seama ca au pus ouale in tigaie inainte sa puna uleiul. “Suntem un dezastru natural”, concluzioneaza dei doi.
Despre autor:
Sursa: Click.ro
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
5 hobbyuri care combat stresul acumulat și îți redau echilibrul interior
Sursa: garbo.ro
-
Italia introduce detenția pe viață pentru femicid
Sursa: kudika.ro