A renuntat la lansarea in cariera muzicala, urmandu-si visul de a picta… fetele oamenilor.

A plecat in Franta, talentul sau facandu-se remarcat la cea mai buna scoala de machiaj din Europa, Academia “Make-up For Ever” din Paris.

Alexandra Frigescu si-a creat un stil propriu de a combina fardurile, folosind in loc de gene - pene, inlocuind pudra cu un praf de aur cosmetic, iar cristalele fiind senzatia fiecarui machiaj, care ii poarta semnatura.

“Am renuntat la canto si la lansarea unui album muzical si am folosit banii pentru a studia arta machiajului la Paris. Pentru mine, fata unui om este precum o panza pentru pictor. Creez pe ea ceea ce simt. Realizez machiaje din orice fel de accesoriu, refolosesc brose, pe care le lipesc pe fata, margele, perle, puf”, povesteste Alexandra.

A lucrat pentru reclame si filme produse in Franta, iar acum realizeaza machiaje in propriul studio, Primephoto. Asa isi castiga Alexandra banii. Click! a lansat vedetelor provocarea de a deveni modele pentru Alexandra. Iata ce s-a intamplat dupa ore de amestecat culori si de lipit pene si strasuri. Anamaria Prodan, impreuna cu fetitele sale, Sarah si Rebecca, s-au transformat in ingerasi, iar Andreea Spataru s-a lasat pictata precum un fluture.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.