Klum a fost numita cel mai sexy model din lume, surclasind frumuseti precum Kate Moss, Gisele Bundchen si chiar Tyra Banks, care a iesit pe locul patru.
Topul a fost realizat de models.com, un site de referinta in lumea glamour. Nu este putin lucru sa-ti construiesti o cariera in televiziune, sa bifezi toate virfurile unei cariere stralucite in modeling, sa ai grija de trei copii si de un barbat precum Seal, alaturi de care a cintat pe ultimul sau album, si sa fii cea mai sexy femeie din lume. La 34 de ani, Klum isi face treburile cu siguranta, cu maturitate si cu seriozitate. In prezent reprezinta imaginea Victoria’s Secret, iar propria ei linie de pantofi, bijuterii si haine se bucura de mai mult succes decit produsele marca Moss.

Desi a coborit pe locul patru in top, Tyra Banks este adevarata sa rivala, evolutia celor doua top-modele avind multe puncte comune. Comentatorii de la „New York Magazine“ si „Daily News“ vorbesc despre cele doua la superlativ, punindu-le insa in competitie pentru titlul de Cel mai sexy model din lume. „Klum si Banks nu sint doar manechine, sint doua branduri care au adus schimbari importante in business“, scrie „The New York Times“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.