In urma cu un an, nici nu auzisem de el, apoi a castigat Megastarul, a colaborat cu Maria Marinescu pentru „Big Brown Eyes”, iar acum este singurul interpret care a ajuns cu doua piese in finala Eurovision.

A pastrat „Run Away” in competitie, pentru ca publicul a primit-o mai bine decat pe „When we’re together”. Intrebat daca are o relatie sentimentala, spune ca are iubite peste tot in tara, iar de ziua lui, pe 4 martie, Catalin isi doreste sa reprezinte Romania la Eurovision, dar si un pian electric.

Despre ascensiunea sa in cariera, Catalin spune ca abia acum o realizeaza. „Nu am apucat sa-mi dau seama foarte bine, acum constientizez. Megastar a insemnat pentru mine rampa de lansare, si, oricum, e abia începutul. Eurovisionul va hotarî care va fi urmatorul single. Daca voi câstiga finala, va fi „Run Away”, daca nu, avem deja unul pregatit, care trebuia sa apara la sfârsitul lui ianuarie, <Vrei, nu vrei>, compus de Moga”.

Vizavi de viata sa sentimentala, Catalin spune ca are iubite peste tot. „Iubite cred ca sunt foarte multe care se uita la mine, la televizor, si sper sa urmareasca si finala Eurovision...”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.