Un creier, un iepure sau un cadavru pot stirni pasiuni de necrezut. Asta la cinema.

Presarate prin desene animate sau filme horror, prin comedii sau filme de aventuri, cuplurile contra firii de pe marele ecran au fost catalogate de revista „Empire“.

10. Nevroticul de serviciu din Cetatea Filmului, Woody Allen, joaca in filmul „Manhattan“ rolul unui scriitor de 40 de ani, divortat, care se combina cu Tracy (Mariel Hemingway), o tinara de 17 ani cu un cap mai mare decit el.

9. In filmul de animatie „Mireasa Moarta“, Tim Burton inchipuie un mariaj intre un muritor (voce: Johnny Depp) si un cadavru de femeie (voce: Helena Bonham Carter). Idila esueaza, iar mirele se intoarce din tenebre la iubirea sa paminteana, confirmind dictonul „Mortii cu mortii, viii cu viii“.

8. La fel de sinistru e si flirtul din „Indragostit cerebral”, cind savantul interpretat de Steve Martin se indragosteste de un creier in formol, care apartinuse, se intelege, unei femei.

7. Desi initial parea ceva mai norocos decit indragostitii de mai sus, activistul IRA din „The Crying Game“ descopera cu stupoare ca femeia visurilor sale e, de fapt, un transsexual.

6. In schimb, in comedia neagra „Harold si Maude“, tinarul de 20 de ani stie la ce se inhama cind se declara amorezat de o pensionara de 79 de ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.