Grupul Arctic Monkeys a castigat, ieri, pentru al doilea an consecutiv, premiile pentru Cel mai bun grup englez si Cel mai bun album englez la editia 2008 a Brit Awards, distinctiile muzicii pop din Marea Britanie, relateaza NewsIn.

La ceremonia care a avut loc ieri seara, trupa a impartit premiile cu grupul pop Take That si rockerii americani Foo Fighters.

Cei patru rockeri de la Arctic Monkeys, originari din Sheffield, in nordul Marii Britanii, au devenit celebri in toata lumea cu primul lor album, "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not", care a fost ales cel mai bun album britanic la Brit Awards din 2007.

Noul lor album, "Favourite Worst Nightmare", lansat in anul 2007, a ajuns imediat in topul vanzarilor si le-a adus premiul pentru Cel mai bun album britanic in 2008.

Take That a primit premiul pentru cel mai bun concert si cel mai bun single britanic, "Shine".

Foo Fighters a castigat trofeul pentru cel mai bun grup international si cel mai bun album international, pentru "Echoes Silence Patience & Grace".

Potrivit EVZ, premiul pentru Cea mai buna artista internationala i-a revenit cantaretei australiene Kylie Minogue care va sustine pe 17 mai un conecrt pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti.

Printre castigatoarii se numara si veteranul Sir Paul McCartney, premiat pentru contributia adusa muzicii. El a dedicat premiul primei sale sotii, Linda, care a murit de cancer, in urma cu 10 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.