Cei doi traiesc de ceva timp o poveste de dragoste, atat de romantica, incat poate fi usor ecranizata si transpusa intr-o telenovela cu iz dambovitean: amor, urmariri periculoase si intrigi.

Chiar daca, in urma cu doi ani, nimeni nu auzise de Vasile Turcu, in prezent, omul a devenit afacerist de seama si, ca sa fie in trend, s-a cuplat cu Carmen Serban, o interpreta de succes in care se arunca cu banii la chefuri.

Bodyguardul lui Turcu a hartuit paparazzi Cancan

Ca Vasile Turcu (48 de ani) este casatorit, are doi copii, Marius (17 ani) si Adrian (23 de ani) si ca are o grija excesiva de iubita lui, Carmen Serban (37 de ani), nu deranjeaza pe nimeni, insa faptul ca agreseaza prin intermediari pe cei care-si fac doar meseria devine o problema.

In momentul in care paparazzii Cancan au primit pontul ca cei doi eroi ai povestii noastre sunt impreuna, atat Vasile Turcu, cat si Carmen Serban au devenit extrem de prudenti. Porumbeii isi alegeau ca loc de intalnire destinatii din afara tarii, (n.r. cum ar fi Germania) pana acum cateva saptamani, cand au indraznit sa isi stabileasca cuibusorul amorului in casa cantaretei din calea Plevnei. In acelasi complex rezidential in care locuieste si familia primului ministru, Calin Popescu Tariceanu.