Una dintre cele mai celebre femei din lume, cantareata Jennifer Lopez, ar putea castiga intre 4 si 6 milioane de dolari imediat dupa nasterea celor doi gemeni pe care ii poarta in pantece.

Potrivit presei americane, revista "People" este dispusa sa ofere o astfel de suma ametitoare in schimbul publicarii in exclusivitate a pozelor cu micutii.

Daca negocierile dintre cele doua parti se vor concretiza, atunci Jennifer Lopez ar putea distruge toate standardele financiare practicate in cazul publicarii unor fotografii cu copii de vedete. in ceea ce priveste banii oferiti de diferite publicatii pentru aparitia pe coperta a copiilor unor vedete, pana acum "regina" a fost Angelina Jolie, care a incasat 4 milioane de dolari pentru pozele cu fiica sa Shiloh.

Totodata, revista "People" a platit acum cateva zile doua milioane de dolari pentru cateva fotografii in exclusivitate cu bebelusul Christinei Aguilera. in tot acest timp, Jennifer Lopez isi exercita pretentiile de diva asupra personalului medical de la North Shore Medical Centre.

Un angajat al spitalului a spus ca rezerva speciala pentru Jennifer, care are canapele din piele naturala de nuante maronii pentru viitoarea mamica, nu este folosita de cateva saptamani, incaperea urmand sa fie folosita pentru prima data de catre Jennifer. "Nimeni nu are voie nici sa intre in rezerva pana nu va ajunge vedeta", a declarat angajatul spitalului. Conducerea spitalului nu a facut nicio declaratie pentru moment, insa a marit efectivele de securitate pentru a asigura intimitatea vedetei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.