Cel mai recent zvon din lumea mondena este relatia amoroasa dintre Dan Chisu si Maria Andrei. Revista Story dezvaluie in numarul de astazi poveste de dragoste a celor doi. Se pare ca Dan nu mai este... "singur sub dus".

Proaspat divortata de Cezar, omul care i-a stat alaturi zece ani, Maria Andrei si-a indreptat atentia catre cel mai vanat burlac al momentului, Dan Chisu. Maria a marturisit ca "ne stiam dinainte de divortul meu. Nu eram prieteni foarte apropiati, pur si simplu frecventam aceleasi cercuri sociale". Dan nu a pandit momentul divortului meu, ne-am apropiat pur si simplu. Alaturi de el ma simt protejata si speciala. Ii place sa exploreze, are imaginatie si ma bucur ca nu am cazut in capcana de a ma limita la personajul Dan Chisu". In afara de petrecerile mondene la care participa, cei doi indragostiti petrec multe seri la restaurantul lui Dan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.